Постинг
30.11.2011 19:59 -
Обучение на ръководители на НАССР екипи
Автор: wisdom1
Категория: Бизнес
Прочетен: 1956 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 30.11.2011 20:00
Прочетен: 1956 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 30.11.2011 20:00
Това обучение е подготвено за всички, които имат въведена система за управление на безопасността на храните / HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points - Анализ на опасностите и контрол на критичните точки/. Това е човекът, който контролира и отговаря за целия процес на доставка, приготовление, съхранение, хигиена и последваща обработка на хранителните продукти. Познаването на основните изисквания на Закона за храните, Закона за техническите изисквания към продуктите и Закона за защита на потребителите и на правилата за търговия дават възможност на обучените от нас ръководители на НАССР екипи да работят във всички фирми от хранителния бранш.
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ
Програма на курса
• Изпращане на теоретични материали по електронен път или по пощата;
• Тест, теоретични въпроси и практически казуси;
• Оценка на теста с посочване на грешките;
• Изпитен тест допускащ три възможности:
1. Полагане на изпитен тест пред комисия;
2. Полагане на изпитен тест дистанционно;
3. Полагане на изпитен тест онлайн.
• Оценка на теста;
• При необходимост втори изпитен тест.
• Получаване на сертификат за завършен курс за ръководител или член на НАССР екип
ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ
Програма на курса
• Изпращане на теоретични материали по електронен път или по пощата;
• Тест, теоретични въпроси и практически казуси;
• Оценка на теста с посочване на грешките;
• Изпитен тест допускащ три възможности:
1. Полагане на изпитен тест пред комисия;
2. Полагане на изпитен тест дистанционно;
3. Полагане на изпитен тест онлайн.
• Оценка на теста;
• При необходимост втори изпитен тест.
• Получаване на сертификат за завършен курс за ръководител или член на НАССР екип
Няма коментари
Търсене
Блогрол